Every day is a good hairday

Dof, droog, futloos haar zonder volume, schilfertjes of vette haren die tegen de hoofdhuid aanplakken. Iedereen heeft daar wel eens last van.

Met de haarverzorging van Rivella Cosmetics behoren deze haarperikelen tot de verleden tijd.  Onze shampoos bevatten geen siliconen, noch parabenen!

Vet haar wordt veroorzaakt door een overdreven talgproductie.  De Rivella Result Shampoo pakt dit probleem op natuurlijke wijze aan. Extracten van Hamamelis normaliseren de talgproductie en zorgen voor een frisse en zuivere hoofdhuid.

Tips:

  • Masseer de hoofdhuid niet tijdens het wassen, dit stimuleert de talgklieren.
  • Glijdt zo weinig mogelijk met de handen door de haren, want hierdoor worden de haren sneller vet. Ook op de huid van de handen zitten namelijk talgklieren!
  • Geen tijd om jouw haren te wassen? Maïzena is een natuurlijk en budget vriendelijk alternatief voor droogshampoo. Bovendien blijft er na het uitkammen veel minder poeder achter op de haren.

Bij droog haar is de talgproductie juist onvoldoende en wordt de hoofdhuid droog. Daardoor worden de haren dof, futloos en moeilijk in model te brengen. De Rivella Creme Shampoo op basis van Aloë Vera hydrateert en voedt de hoofdhuid en de haren. Het haar krijgt haar natuurlijke glans en volume terug en voelt zacht aan.

Tips:

  • Breng de avond voorafgaand aan een wasbeurt een paar druppeltjes olijfolie (avocado-, argan- of kokosnootolie kunnen uiteraard ook) aan op jouw haarpunten en laat heel de nacht inwerken.
  • Wanneer je een (overrijpe) avocado, olijfolie een lepel honing en een ei mengt tot een papje heb je een prima en natuurlijk haarmaskertje. Breng aan op vochtige haren dek jouw hoofd af met aluminium folie en laat minstens 30 minuten inwerken.  Nadien overvloedig uitspoelen.
  • Vermijdt té hete föhn sessies, krul- of stijltangen. Wil je jouw haren toch mooi in model, breng dan voor het stylen een beschermend product aan, dat jouw haren beschermt tegen de hitte en ze hydrateert.

 

Roos of schilfertjes zijn dode huidcellen die op de hoofdhuid aanwezig zijn en soms gaan klonteren zodat ze op de schouders vallen en zichtbaar worden. Er zijn verschillende mogelijke oorzaken voor schilfertjes: stress, te vaak wassen, hormonale schommelingen, erfelijke aanleg en in sommige gevallen ook huidaandoeningen zoals o.a. atopisch eczeem.

De Rivella shampoos tegen schilfertjes (anti-schilfer) zijn beschikbaar voor droog, normaal en vet haar.

Tips:

  • Pas op dat je niet te veel kamt met kammen die scherpe tanden hebben, omdat dit de hoofdhuid irriteert en roos veroorzaakt.
  • De Rivella Haar Lotion die rechtstreeks op de hoofdhuid aangebracht wordt, verwijdert dode huidcellen en maakt de hoofdhuid zuiver. Bovendien heeft het een verfrissende en anti-jeuk werking.

 

 

De Rivella shampoos bevatten het Rivella Zeepvrij Bioconcentraat®.
Dat zorgt voor een heerlijk zacht en reinigend schuim dat de effecten van het vaak “harde” kraanwater verzacht.

Every day is a good hairday