Hoera, homeparty’s zijn (weer) helemaal hip!

Homeparty’s zijn terug van nooit weggeweest.

Je bent uitgenodigd voor een homeparty. Heerlijk, na een drukke dag, even niets aan je hoofd behalve gezellig bijkletsen met vrouwen onder elkaar, geen zeurende mannen met honger of vermoeide kids die naar bed moeten, maar dit niet willen. Gewoon even de boel de boel laten.

En zeg nu zelf na de periode van isolement hebben we allemaal een enorme behoefte aan sociale contacten.

En dat je tegelijkertijd ook kan shoppen, nieuwe ideeën opdoen en gerichte adviezen kan krijgen, is mooi meegenomen.

Homeparty’s oubollig?

Think again! Homeparty’s zijn terug van nooit weggeweest. En de tijd dat we met z’n allen alleen maar vershouddozen kochten op zo een party is (gelukkig) al even voorbij. Wil je jouw wijnkelder aanvullen dan kies je voor een wijnproeverij. Gespannen schouders of pijn in jouw nek? Een massage homeparty it is. Op zoek naar kwalitatieve verzorgingsproducten en persoonlijk advies, hiervoor hoef je niet meer naar de dure parfumerie. Homeparty’s met ondeugende speeltjes om je relatie spannender te maken, homeparty’s met ecologisch verantwoord speelgoed of gadgets bestaan ook. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt er een homeparty van. Dagelijks vinden er in België meer dan 600 party’s thuis plaats, dus dat kan al tellen.

Direct en persoonlijk

Directe verkoop scoort, dat is niet nieuw. Kijk maar naar de booming business van het internetshoppen. Zien, klikken, kopen en met een beetje geluk heb je jouw pakje de dag erna. Als je dan nog meer geluk hebt, ben je ook echt blij met je aankoop. En daar wringt het schoentje (figuurlijk en soms letterlijk) . Via het net kan je jouw aankopen niet zien, voelen of testen. Je opent vol verwachting jouw pakje en de prachtige jurk van op de foto lijkt meer op het tafelkleed van jouw oudtante. Je hoeft het zelfs niet aan te trekken om het te zien. Terugsturen die handel dan maar. Voor de zoveelste keer. Tot daar de fun van internetshoppen, geef ons dan maar de homeparty’s. Ze zijn in tegenstelling tot online shoppen niet alleen sociaal, je ziet, ruikt, proeft of voelt wat je koopt dus bye bye miskopen. Ten opzichte van de online trek-je-plan mentaliteit en maattabellen waarvoor je een hogere opleiding meet- en regeltechnieken gevolgd moet hebben, is het persoonlijk advies bij een homeparty een onbetaalbare luxe. En dan hebben we het nog niet gehad over de lekkere hapjes en drankjes die de gastvrouw -of heer voorziet of de leuke geschenken die je als gastvrouw – of heer krijgt en de unieke promoties waar alle aanwezigen van kunnen genieten.

Homeparty’s met Rivella Cosmetics

Niet alleen homeparty’s zijn hip, natuurlijke verzorgingsproducten zijn dat ook. Rivella Cosmetics is al bijna 50 jaar gekend als topspeler in de directe verkoop van verzorgingsproducten.

Het idee is simpel: je nodigt (liefst) leuke dames en/of heren uit. Denk vriend(inn)en, (schoon)zussen – of broers, mama’s en schoonmama’s, collega’s, … Een achttal is ideaal. Meer en meer heren begrijpen het belang van een goede verzorging en zij duiken de laatste jaren dan ook steeds vaker op. Onder het genot van gezellig samenzijn, een hapje en een drankje word je tijdens de Rivella homeparty op een ontspannen manier geïnformeerd door een ervaren consulent. Je kan tijdens zo’n avondje de producten testen, ruiken, voelen, je krijgt gepersonaliseerd advies en een antwoord op jouw vragen. Het hoeft ook niet persé een avondje te zijn. Sommige mensen organiseren bijvoorbeeld een gezellige “brunch homeparty”. Naast interessant advies over jouw verzorging, kan je ook  genieten van interessante aanbiedingen zoals het voordeelproduct of een korting op bepaalde artikelen.

En de gastvrouw – of heer? Die wordt extra in te watten gelegd als dank voor haar / zijn gastvrijheid. Ze kunnen geschenken kiezen afhankelijk van de verkoop alsook nog andere leuke verrassingen.

Ben jij ook hip en zie je een Rivella homeparty wel zitten? Bel ons dan op het nummer 03/484 57 27 of vul het contactformulier in op onze website https://www.rivella.be/nl/contact of stuur een mailtje naar info@rivella.be.  Wij zorgen dan dat een consulent(e) uit jouw regio contact met je opneemt.

 

Hoera, homeparty’s zijn (weer) helemaal hip!