Testimonial: van fotografe naar consulente

Getuigenis : ongeveer een jaar geleden werd ik als fotografe gevraagd om een foto opdracht uit te voeren voor Rivella Cosmetics. Tot die dag had ik jammer genoeg nog nooit van het cosmetica merk Rivella gehoord.

Ik was onder de indruk van wat ik die dag daar allemaal zag en hoorde, ik was blown away en was aangenaam verrast dat er nog Belgische bedrijven zijn die dit neerzetten en zo eerlijk zijn t.o.v. hun klant, personeel en consulenten.  En sinds die dag, toen ik daar stond met mijn camera in de hand, in een grote zaal gevuld met allemaal enthousiaste consulenten werd ik gebeten door de Rivella microbe. Ik maakte dezelfde dag nog een afspraak bij een consulente voor een homeparty bij mij thuis.

Ik kan het moeilijk omschrijven, maar de dagen na mijn foto opdracht dacht ik heel vaak aan hoe het zou zijn om te vertoeven in de consulentenwereld van Rivella en ik keek vol ongeduld uit naar mijn eigen homeparty.  Ik denk dat het vooral de eerlijkheid en kwaliteit is die men bij Rivella vooropstelt wat me zo aantrok. Ondertussen gebruik ik zelf enkel en alleen nog maar de Rivella producten.

Ik kon nadien dan ook niet weerstaan aan het voorstel om Rivella consulente te worden.  Na de nodige training en opleiding begon ik aan mijn eerste homeparty, een demonstratie in privésfeer waar de gasten de producten konden testen en waar de gastvrouw verwend werd met cadeautjes, leuk toch! Elke homeparty is voor mij telkens weer opnieuw een “feel good moment”! Ik had dit niet nodig om financiële redenen, maar het is zo leuk om te doen, en de centjes die ik erbij verdien zijn uiteraard een heel mooi extraatje.  Rivella is begaan met hun consulenten, motiveren is hun prioriteit, want als consulent word je ook verwend met vele extraatjes voor jouw inzet.  Wat ben ik tot op de dag van vandaag blij dat ik gebeten werd door de Rivella microbe!

Testimonial: van fotografe naar consulente