Winterpret essentials - Must-haves op skivakantie

 

Heb jij deze winter ook een skivakantie gepland?  Leuk!  

Een aantal dagen op de latten, genietend van de sneeuw, de zon en de gezonde open lucht!  Heel veel mensen vinden dit geheel terecht de leukste vakantieperiode van het jaar, of het nu in gezins - of familieverband is, of met de vrienden en/of vriendinnen als jaarlijkse trip om er eens volledig uit te zijn, sneeuwpret is echt van alle leeftijden!  

Vergeet niet hoe belangrijk het is om goed voorbereid op skireis te vertrekken, gezien de schadelijke effecten van de zon worden versterkt door de hoogte en door de reflectie op de sneeuw (zelfs als het geen zonnige dag is).   Bovendien kan de koude lucht jouw huid behoorlijk uitdrogen, denk maar aan de typische winterkwaaltjes, zoals droge handen, schrale lippen, ruwe huid enz…   

We hebben alvast een lijstje gemaakt van enkele Rivella must-haves die niet zouden mogen ontbreken in jouw winterse valies.

 

#1 Rivella Sun Protect Reflection SPF 30

De naam verraadt het al een beetje, deze zonnecrème is speciaal ontworpen om de huid extra te beschermen bij reflectie van de zon (of het nu reflectie op sneeuw of water is).
De Sun Protect Reflection is een geconcentreerde lotion op basis van minerale pigmenten
die de bestaande natuurlijke bescherming van binnenuit stimuleert door o.a. de eigen pigmentatie te versterken en de cellulaire bescherming te optimalieren.  

Hebt u gemakkelijk last van (de)pigmentfoutjes op pigmentgevoelige plaatsen (zoals bijvoorbeeld gelaat / hals / handen)?  Dan is de Sun Protect Reflection van Rivella de aangewezen bescherming gezien pigmentfoutjes met deze formule vermeden worden.  
PS: deze formule helpt ook tegen de reflectie van het sterke licht van beeldschermen
(gsm, tablet, comperscherm, tv, ...).

Naast een optimale bescherming biedt deze zonnecrème ook een complete huidverzorging.  Het hydrateert en herstelt de huid waardoor jouw huid tijdens het skiën minder snel zal uitdrogen en beter beschermt wordt tegen de koude temperaturen.

Bovendien is deze SPF heel gemakkelijk mee te nemen op de skipiste.  Het is een compact flesje dat gemakkelijk in jouw jaszak of broekzak past.  Na aanbrengen is het aangeraden de handen te wassen.

 

 

 

 

 

 

 

 

#2 Rivella Lipbalm SPF 30

Droge of gescheurde lippen, alles behalve aangenaam!  Ga voor zachte en comfortabele lippen en  vergeet dus zeker niet te smeren! Onze beschermende lipbalm is ontwikkeld op basis van natuurlijke grondstoffen om de lippen te beschermen en te hydrateren. Bovendien heeft onze lipbalm een SPF 30 die jouw lippen extra beschermt tegen de schadelijke zonnestralen.

 

#3 Rivella Bodylotion

Na een dagje op de piste is het geen overbodige luxe om jouw huid even te verwennen met
een gemakkelijk smeerbare bodylotion.  De natuurlijke ingrediënten hydrateren, voeden en herstellen de huid en helpen zo om droge huid en eczeem klachten te voorkomen.

 

#4  Gentle Balm Voetcreme & Multi Protect Handcreme

Jouw handen en voeten verdienen ook wat extra verzorging na een intensieve dag in de bergen.  Onze handcreme hydrateert en herstelt de beschadigde huid.  Wanneer je zeer beschadigde handen hebt, raden we aan om voor het slapengaan een aantal druppeltjes van onze Derma Repair Complex op de kloven of meest schadelijke huid aan te brengen
en er daarna een grotere hoeveelheid handcreme over aan te brengen.  Jouw handen zullen de dag erna terug zacht en soepel aanvoelen.  

 

Ook jouw voeten zullen na een volledige dag in skilaarzen of snowboots snakken naar een grondige verzorging.  De voetcreme van Rivella voedt, hydrateert en herstelt kloofjes.  Bovendien bevat de creme Munt en Eucalyptus die voor een verrassend verfrissend heerlijk geurend effect zorgen.

 

Geniet van een mooie vakantie met onze winter essentials!  
Je hoeft ze enkel in de valies te steken en gebruiken uiteraard ;-) 

 

Winterpret essentials - Must-haves op skivakantie